پروژه تغذیه DC با توان ۱۸ کیلووات

 

یکی از انواع روش های تصفیه آب، انعقاد و شناورسازی الکتریکی یا ECF است. در این روش با عبور جریان مستقیم الکتریکی از الکترودهایی که در آب آلوده قراردارند، مواد آلوده کننده منعقد شده و سپس در سطح آب شناور و قابل جمع آوری می‌گردند. برای آشنایی بیشتر با این فرآیند الکتروشیمیایی در بخش مقالات پاوران اینجا کلیک کنید.

گروه ما در همکاری با یک شرکت دانش بنیان پروژه‌ای را برای تصفیه فاضلاب کارخانه تولید کاغذ پرشیای گلستان اجرا نموده که در این پروژه سهم ما، طراحی و ساخت دو منبع تغذیه ۹ کیلوواتی با ولتاژ ۹۰ ولت و جریان ۱۰۰ آمپر بوده است.

 

 

منابع تغذیه ۹کیلوواتی هر شامل ۶ عدد ماژول ۳۰ ولت ۵۰ آمپری ساخته شده توسط گروه است که بصورت ۲ آبشار موازی (برای رسیدن به جریان ۱۰۰ آمپر) و ۳ ماژول سری (برای رسیدن به ولتاژ ۹۰ آمپر) بسته شده اند. این ۶ ماژول با استفاده از پروتکل صنعتی CAN از تابلوی فرمان دستور گرفته و جریان و ولتاژ این آبشار متعادل می‌گردد.

این قابلیت وجود دارد که از طریق تابلوی فرمان، ولتاژ و جریان کل آبشار در بازه‌ای وسیع کنترل شود.

 

 

امکان اتصال ماژول‌های جریان مستقیم بصورت آبشار سری و موازی، از قابلیت های ویژه منابع تغذیه پاوران به حساب می آید که به لطف بکارگیری کنترلر دیجیتال پروگرام شده و قدرتمند و استفاده از ادوات مغناطیسی با محاسبات دقیق بدست آمده‌است.

این قابلیت فقط در بعضی از منابع تغذیه گران قیمت وارداتی(همچون سری RSP شرکت Meanwell) دیده می‌شود که البته در منابع تغذیه تولید شده گروه پاوران در سری KPS تیپ V و R در دسترس مهندسان و مصرف‎‌کنندگان عزیز قرار گرفته است.

 

 

منابع تغذیه طراحی و تولید شده گروه برای پروژه تصفیه آب کارخانه کاغذ پرشیای گلستان در طول حدود دو ماه اجرا و تحویل گشته است و جزو معدود تابلوهای تغذیه DC با ویژگی‌های ذکر شده بوده است.

امکان طراحی و ساخت انواع مبدل‌های DC/DC و AC/DC در ولتاژ و جریان های مختلف و با قابلیت آبشار سازی برای رسیدن به توان های بالا، توسط گروه پاوران در دسترس صنعتگران گرامی است.