برای آنکه بتوان توان الکتریکی را در مسافت های طولانی و با کمترین تلفات انتقال داد، بهترین روش آن است که این توان را در ولتاژ بالا، جریان پایین و بصورت DC انتقال دهیم.

این سه مولفه ذکر شده موجب می شود ضخامت سیم به کمترین مقدار برسد و خط انتقال با کمترین مصرف فلز(همچون مس و آلومینیوم) قابل نصب باشد.

در صنعت نیز برای انتقال انرژی الکتریکی در مسافت های طولانی از همین روش استفاده می شود. البته در شبکه توزیع برق نمی توان از جریان DC استفاده نمود زیرا تمامی ادوات تبدیل(ترانسفورمرها) بصورت مغناطیسی بوده و در فرآیند تبدیل نیاز به جریان AC دارند. از همین رو در شبکه توزیع برق تلاش می شود دو پارامتر افزایش ولتاژ و کاهش جریان در مقدار بهینه قرار بگیرند ولی امکان تبدیل جریان AC به DC برای کاهش هزینه های ساخت خط انتقال وجود ندارد زیرا در این حالت ساخت مبدل های DC به DC هزینه های شبکه توزیع را به شدت افزایش می دهند.

اما در مصارف خاص که کاهش وزن خط انتقال و شرایط ویژه دیگر مد نظر باشد، علاوه بر افزایش ولتاژ و کاهش جریان، از تبدیل جریان AC به DC هم استفاده می شود.

در این پروژه، گروه پاوران برای تغذیه یک پرنده مولتی روتور سنگین با توان مصرفی حدود ۱۲ کیلووات در حین پرواز، دو تغذیه ۱۵ کیلوواتی را در دو مرحله ارائه نموده است تا بتوان با کمک سیم های بسیار نازک با وزن بسیار کم، در ارتفاع ۵۰۰ متری این پرنده را برای پرواز دائمی تغذیه نمود.

در این پروژه ولتاژ ۲۲۰VAC از شبکه انتقال دریافت می‌شود و به سطح HVDC تبدیل می‌گردد. یکی از این دو منبع تغذیه در سطح ۱۰۰۰ ولت (۱۵ آمپر)  و با پیوستگی در تنظیم ولتاژ و دیگری در سطح ۱۵۰۰ ولت(۱۰ امپر) و با تنظیم پله‌ای ولتاژ قراردارد.

در سمت پرنده نیز یک مبدل DC به DC سبک قرار گرفته است که سطح HVDC را پایین آورده و به سطح ولتاژی مورد نیاز مدار و موتورهای پرنده (حدود ۵۰ ولت) می‌رساند.

گروه پاوران امکان طراحی و سفارشی سازی انواع مبدل‌های DC/DC و AC/DC را در قالب مدارهای خطی و سوئیچینگ در مصارف گوناگون برای صنعتگران عزیز فراهم آورده است.